Ha nem működik a rendszere az kínos, de mindenben segít Önnek a KinoS.


A weblapkészítés nálunk

Az átadott anyagok, a cégről megjeleníteni kívánt információk függvényében tipikusan 5-10-20 oldalas, jól áttekinthető, mindenki számára könnyen kezelhető weblapot hozunk létre.

Megjelenésében nem túlbonyolított, jó benyomást keltő, kulturált és letisztult lesz internetes megjelenése.
    Odafigyelünk az olyan, sokszor elhanyagolt "apróságok"-ra, hogy gyorsan letöltődjön az oldal;
  • megfelelően jelenjen meg a leggyakrabban használt böngészőprogramokban;
  • a tartalom jó helyesírással, elütések nélkül, olvasható tagolással kerüljön feltöltésre; és igényesen nyomtatható legyen.
Ha szükség van rá, kedvező áron házon belül elkészítjük a weboldal angol változatát is.

Az új weblap látogatottsága

Valódi érdeklődők nélkül mit sem érne a weboldal. Ezért gondot fordítunk rá, hogy a weblap technikailag optimális, vagyis a keresőoldalak elvárásainak megfelelő legyen - ez biztosítja, hogy a kereső találatai között minél kedvezőbb helyen és küllemben jelenjenek meg a honlap oldalai.

Az elkészült honlapot "útnak is indítjuk", vagyis a releváns linkgyűjteményekbe, katalógusokba extra díj nélkül, a weblapkészítés szerves részeként beregisztráljuk.

Igény szerint abban az esetben is vállaljuk honlapja keresőkre optimalizálását, ha az nem nálunk készült.

Árak

Bár a konkrét árazás függ a tényleges feladatoktól, jellemzően a 60.000 - 120.000 Ft-os intervallumban vállaljuk a weblapkészítést.

A szélsőértékek ettől eltérhetnek, hiszen egészen más munka- és időbefektetés egy háromoldalas bemutatkozó honlap elkészítése (ami a fenti ársávnál valószínűleg olcsóbb lesz), mint egy többszáz terméket külön terméklapon bemutató, angol változattal is rendelkező weblap (ami viszont már bőven a hatszámjegyű összeg kategóriája).

Hangsúlyozzuk, hogy nálunk a weblaptervezés és - készítés ára nem csak a "termék" legyártását foglalja magában!

A szolgáltatás legértékesebb része az, hogy a honlap eleve keresőkre optimalizáltan készül el (vagyis nem utólag kell bele­barkácsolni a webfejlesztő által kifelejtett keresőoptimalizálási szempontokat), ráadásul a weboldal "mélyvízbe dobása" után gondot fordítunk arra, hogy tudjon "úszni" - vagyis idővel egyre feljebb törjön a Google-ban és növekvő látogatottságot produkáljon.

Nem könnyű választani, de reméljük, ismertetőnk átolvasása után a szóbajöhető lehetőségek között számol a mi szolgáltatásunkkal is. Ha szimpatikus ajánlatunk, de még nem döntött, esetleg több webfejlesztő cég honlapját is végiglátogatja, kérjük vegye fel a kinos.hu oldalt könyvjelzői közé.

Ha további információkra kíváncsi, vagy testreszabott árajánlatot kér, vegye fel velünk a kapcsolatot (janos.kiss@kinos.hu).